KadroezelArtByDo

Ontmoet de Kadroezels!

Tijdens mijn opleiding tot kindercoach kwam er tijdens een opdracht naar boven dat ik best wel kan tekenen. Nooit eerder was ik me bewust van dit talent. Zo ontdekte ik wat coaching met je kan doen.

Coaching kan dingen binnenin je weer wakker maken die stilletjes in slaap zijn gevallen. Als vanzelf kwamen er bijzondere fonkelmannetjes uit mijn potlood gekropen. De Kadroezels zagen het licht! Sindsdien ben ik niet meer gestopt met ze te tekenen. Ze geven me rust en kracht. Nog regelmatig worden er nieuwe exemplaren geboren. Voor mij is tekenen en schrijven een meditatieve vorm van creëren wat diep in mij verscholen zit.

 

(F)LuisterSchrijfsels

Er was eens een boom… 

Er was eens een boom. Nee, geen gewone! Deze boom was uniek. Hij blonk namelijk uit in (f)luisteren. Hij droeg al zeker duizend wensjes van minimensjes. Telkens liet hij minimensjes weer stralen en fluisterde ook af en toe groeiverhalen. Luisteren kon hij als de beste. Hij verslond met plezier een geheimpje of vier. Het was dan ook zijn waar talent! Het gaf hem kracht en dat deed hem groeien. Op een dag kreeg boom opmerkelijk bezoek. Boom keek met verwondering en fluisterde: ‘Kadroezels nog aan toe!’ Wat een wonder. Deze fonkelmannetjes zijn best wel bijzonder. De kadroezels kwamen de (f)luisterboom ter hulp. Ze beloofden plechtig om minimensjes mee te helpen stralen en het beste uit zichzelf te leren halen. Dit was dan ook meteen het begin van een wonderlijk (f)luisteravontuur.

“Pssswwwssttt… fluisterdeluisterde boom. Kadroezel jij graag mee?”

“Euhm… Kadroezelen?”

“Ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat kan!”

***

Regelmatig ontwerp ik nieuwe wenskaarten en op aanvraag ook geboortekaartjes, affiches, logo’s …

Heb jij een speciale wens?

Kan ik iets voor jou beTEKENEN?  Let me know!

“The role of the artist, after all, is to AWAKEN that which has fallen asleep”

Naar boven

© 2023 Fluisterlicht - Alle rechten voorbehouden.
Made with ♥︎ by Digital Work.